HET GROENE OOSTEN

10 jaar duurzame televisie

De Groene Twinkeling

In aflevering 9 van Het Groene Oosten brengt André een bezoek Natuurlijke Kwekerij Decohof uit Hoonhorst, Farmfood uit Nijverdal en Holsto Tuinen & Buitenleven in Olst. Alle drie de bedrijven waren genomineerd voor de Groene Twinkeling 2021. Een prijs die wordt uitgereikt aan dé onderneming die het beste biodiversiteit en bedrijfsvoering weet te verbinden. De finalisten laten zien hoe simpel het kan zijn, ieder op een eigen manier. 

De Groene Twinkeling 2021

Ook jij kan thuis testen hoe biodivers jouw tuin is. Het enige wat je daarvoor nodig hebt is een katoenen onderbroek. Weten hoe het werkt? Je ziet de tip van de winnaar in bovenstaand item.

De Groene Twinkeling is een samenwerking tussen Overijssels Particulier Grondbezit, Staatsbosbeheer, Natuur & Milieu Overijssel, Natuurmonumenten en Landschap Overijssel om de biodiversiteit (in het bedrijfsleven) te stimuleren.

Meer weten?
www.groenetwinkeling.nl