HET GROENE OOSTEN

10 jaar duurzame televisie

Wasbare luier test

Wist je dat ieder kind gemiddeld ruim 5000 luiers gebruikt? 5000!! Nu zijn er tegenwoordig diverse soorten wasbare luiers op de markt. En het schijnt zo te zijn dat je kindje eerder zindelijk wordt bij het gebruik van een wasbare variant dan een niet wasbare variant. Dus test Groene Vlogger Karlijn Koel samen met haar 2,5 jarige dochter een wasbare luier.

Haar testpakket was van het merk Happy Naps en bestond uit een proefpakket met drie verschillende luiers en inleggers, inlegvellen en een luiertas voor als je onderweg bent. De inleggers moeten er voor zorgen dat de plas goed geabsorbeerd wordt en dus de kleding en het bed van je kleintje droog blijft. De inlegvellen zijn bedoeld om poep uit de luier verwijderen te vergemakkelijken.

Benieuwd naar haar bevindingen? Je ziet het in onderstaande vlog.

Wasbare luier test door Groene Vlogger Karlijn Koel
(Het Groene Oosten, 2024)

Leave a Reply